fbpx
WATTEN RESIDENCES
LANDED |   SIZE : 2600 sqft
(2017)
This 4-storey Scandinavian styled townhouse in Watten estate belongs to a couple with 2 young daughters. Our clients wanted a home which had a tropical feel and yet still feels warm with a backdrop that is as white as possible. To create a bright and airy atmosphere, we installed full-length glass panels to allow lots of natural light to fill the indoor spaces during the day. A former wall by the staircase was also torn down and replaced with light wooden slats to allow natural light to stream in and lend a warm accent to the living space. To further open up the space, we installed sliding doors in the living area to create a seamless connection between the outdoors and indoors. The bedrooms were done up in simple carpentry and mostly white walls, with bathroom doors featuring glass on black aluminum powder-coated frames for a bold accent.